Novosti

Studentska ljetna praksa u BORM Informatici u Švicarskoj

Održana je jednomjesečna studentska ljetna praksa gdje su studenti tijekom cijelog mjeseca boravili u Švicarskoj te radili sa našim kolegama na zanimljivim projektima, pokazali svoja znanja, a i stekla nova. U sklopu ljetne prakse studenti su posjetili tvrtke koje koriste naša rješenja kao i SwissSmartFactory Biel gdje su se upoznali s najnovijim trendovima industry 4.0.

LIGNA 2023 - Hannover

Od 15. do 19.5.2023. u Hannoveru održan je svjetski sajam drvne industrije LIGNA koji je najprestižniji događaj u našoj industriji. Okupljaju se stručnjaci, industrijski lider i inovatori iz cijeloga svijeta. Ponosni smo što smo dio ove inspirativne mreže i što smo imali priliku predstaviti naša rješenja i inovacije.

WorldSkills Croatia 2023

Na ovogodišnjem državnom natjecanju učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2023, od 10. do 12.5.2023., sudjelovali smo kao zlatni partner događaja te smo podržali disciplinu stolarstvo i pripremili im prigodne nagrade.

BormBusiness ERP, Digitalizacija 4.0

U multimedijalnom prostoru Tehnološkog parka u Varaždinu odvijala se edukacija za korisnike Borm rješenja "BormBusiness ERP, Digitalizacija 4.0" od 9. ožujka do 11. ožujka 2022. godine.

Borm Hrvatska

U prostorima Tehnološkog parka u Varaždinu održane su priprema za buduće redovite edukacije na kojima će se predstavljati najnovija i provjerena rješenja za digitalizaciju 4.0 u proizvodnim tvrtkama…

ERPA 2021

Na ovogodišnjem redovnom susretu korisnika Borm rješenja održana je uzbudljiva diskusija i razmjena iskustava na temu Verzije 5 u ERP-u i CAD-u. O zajedničkim projektima i budućim zahtjevima također se aktivno raspravljalo i sudjelovalo je 63 korisnika. Na zajedničkom druženju koje je uslijedio nakon predavanja bilo je i mnogo zanimljivih razgovora i opisa osobnih iskustava. Zahvaljujemo svim sudionicima na dolasku i lijepim i pozitivnim komentarima.