Početna stranica » Reference » Izrada namještaja - Vogel Design AG

Izrada namještaja - Vogel Design AG

Od osobe do osobe, od struke za struku

vogel-design-ag-christian-vogel

"U Stefanu Ottigeru, BORM-ovom Senior Project Manageru, uz sebe imamo čovjeka koji može riješiti gotovo sve. Uz tako opsežan sustav imati nekoga tko je upoznat s praktički svim područjima vrlo je vrijedno."

Christian Vogel
Vlasnik tvrtke Vogel Design AG

Vogel Design AG u Ruswilu poduzima prave mjere kako bi još bolje iskoristio vrijeme za svoje kupce. Christian Vogel, vlasnik tvrtke, promišlja te procese i provodi projekte učinkovito i s pogledom u budućnost.

Stolarska radnja s preko 80 iskusnih djelatnika planira, proizvodi i montira kuhinje - od jednostavnog rješenja za građevinske projekte do ekskluzivnog dizajna u visokocjenovnom segmentu. Vrata - od praktičnih sobnih vrata do složenih dizajna s većim zahtjevima i ormara - u svim zamislivim dizajnima.

Osim toga, vode mali odjel koji radi i provodi zahtjeve za prenamjenom stanova ili cijele kuće.
Rudolf Meier, osnivač tvrtke BORM-INFORMATIK AG, posjetio je 1. rujna 1997. tadašnju stolariju Paul Vogel radi početne prezentacije softvera. Danas, nakon gotovo 23 godine, Vogel Design AG radi s 34 BormBusiness i 20 PointLineCAD licence i još uvijek je vrlo zadovoljan softverskim rješenjem koje podržava u svom radu.

Redoviti dani intervencija omogućuju rješavanje raznih problema na vrijeme. "U Stefanu Ottigeru, BORM-ovom Senior Project Manageru, uz sebe imamo čovjeka koji može riješiti gotovo sve. Uz tako opsežan sustav imati nekoga tko je upoznat s praktički svim područjima vrlo je vrijedno." Lijepa izjava Christiana Vogela, koji s njim blisko surađuje od 2015. godine.

"Najvažniji kontakti su i ostat će analogni - od osobe do osobe."

Christian Vogel naravno također koristi mobilna rješenja za podršku, na kraju krajeva, on stvarno uživa u novim alatima i njihovoj upotrebi.

Želi da ga doživljavaju kao atraktivnog i inovativnog poslodavca. Jako mu je važno da bude u tijeku s najnovijim tehnologijama. Istodobno, to vidi kao izazov za svoje "stare" ruke, koje su već prošle kroz tolike promjene u svojim profesionalnim karijerama i još uvijek spremne učiti i otvoriti se za nove stvari. "Izuzetno poštujem ovo postignuće", s poštovanjem kaže Christian Vogel.

borm-reference-izrada-namjestaja-vogel-design-ag-2
borm-reference-izrada-namjestaja-vogel-design-ag-3
borm-reference-izrada-namjestaja-vogel-design-ag-4